Ελλάδα U20: Ώρα προημιτελικών στο Eurobasket κόντρα στην Τουρκία

Εθνική U20

bet365

Για τη μεγάλη μάχη απέναντι στην Τουρκία το βράδυ της Πέμπτης (13/07) στο πλαίσιο των προημιτελικών του Eurobasket U20 ετοιμάζεται η Εθνική Νέων στο Ηράκλειο της Κρήτης. «Ματιές» στο Σερβία-Γαλλία.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην προημιτελική φάση του Eurobasket U20! Η νίκη με την Ισλανδία έχοντας μία πεντάδα... αστέρων για την ανατροπή, έφερε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους "8" της φετινής έκδοσης του θεσμού.

Η νέα πρόκληση για τους παίκτες του Παπαδόπουλου είναι εκείνη της Τουρκίας. Το βράδυ της Πέμπτης (13/07, 21:00 ΕΡΤ3, Live από το Gazzetta) και στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία των προημιτελικών, η Εθνική θα πατήσει στο παρκέ με στόχο την επικράτηση που θα έχει στο φόντο της τα ημιτελικά!

Ο πρώτος αγώνας που "ανοίγει" τη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης είναι ανάμεσα σε Ισραήλ και Γερμανία (13:30), ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις του Βελγίου με τη Λιθουανία (16:00) και της Σερβίας με τη Γαλλία (18:30) που είναι και το ζευγάρι που... κοιτά η Ελλάδα για τον πιθανό επόμενο αντίπαλο στους κορυφαίους "4".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα