Εθνική: Sold out οι courtside seats για το φιλικό με τη Σλοβενία

ΟΑΚΑ

bet365

Η ανταπόκριση των φιλάθλων για ένα εισιτήριο στο φιλικό με τη Σλοβενία (4/8) στο ΟΑΚΑ όπου θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης είναι μεγάλη ενώ η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι εξαντλήθηκαν courtside seats.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία. Ένα φιλικό (4/8) στο ΟΑΚΑ που αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο, μιας και το τιμώμενο πρόσωπο της Ομοσπονδίας θα είναι ο Νίκος Γκάλης.

Έτσι, πέραν όλων των αστέρων των δύο ομάδων, το κοινό της Εθνικής έχει άλλον έναν πολύ σημαντικό λόγο να κλείσει εισιτήριο ενώ τα «μαγικά χαρτάκια» τόσο για το συγκεκριμένο φιλικό, όσο και για το Τουρνουά έχουν κυκλοφορήσει.

Μάλιστα η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι οι courtside seats για το φιλικό με τη Σλοβενία εξαντλήθηκαν ήδη μέσα σε λίγες ημέρες

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Η Εθνική Ανδρών θα δώσει τον πρώτο της αγώνα μπροστά στο δικό της κοινό στο ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου με αντίπαλο την Σλοβενία. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι όπως πάντα θερμή και οι courtside seats εξαντλήθηκαν ήδη μέσα σε λίγες ημέρες.

Αν θέλετε κι εσείς να βρεθείτε δίπλα στην επίσημη αγαπημένη μπορείτε μέσα από ένα απλό “κλικ” από την άνεση του σπιτιού σας. Τα εισιτήρια εξακολουθούν να διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster και μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας ΕΔΩ.

Ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας είναι ο ένας καλός λόγος για να βρεθεί κάποιος στο ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου. Ο δεύτερος είναι ότι θα τιμηθεί ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, ο Νίκος Γκάλης, σε ένα γήπεδο που έχει το όνομά του.

*Αν υπάρξει ακύρωση και διαθεσιμότητα θα υπάρξει άμεση ενημέρωση. Αν κάποιος φίλαθλος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει σχετικό αίτημα στο email [email protected]».

γκάλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα