Φιλική επικράτηση με... ελληνικό ενδιαφέρον της Λιθουανίας επί της Ιορδανίας (vid)

Newsroom
Λιθουανία - Ιορδανία

bet365

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Αλίτους, η Λιθουανία επικράτησε εύκολα της Ιορδανίας με 93-75.

Η φιλική αναμέτρηση της Λιθουανίας επί της Ιορδανίας στην «Alytaus arena» του Αλίτους είχε και... ελληνικό ενδιαφέρον.

Απλούστατα η Ιορδανία αποτελεί την πρώτη αντίπαλο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις 26/8 στη Μανίλα ενώ αναμένεται να διασταυρωθεί στην Β' φάση του θεσμού με τους Λιθουανούς. Όπερ και σημαίνει ότι και ο Δημήτρης Ιτούδης θα έριξε «κλεφτές» ματιές σε αυτό το ματς, έστω και αν οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές απουσίες.

Παρόλα αυτά δεν δυσκολεύτηκαν να νικήσουν με 93-75 έχοντας την απόλυτη κυριαρχία στο ματς. Ο Μάτας Γιογκέλα που αγωνίζεται στην Μπρεογκάν ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ντάριους Σονγκάιλα έχοντας 20 πόντους με 2/3 δίπονταμ 3/8 τρίποντα, 7/9 βολές, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Ίγκνας Σαρτζιούνας της γερμανικής Μπαϊρόιτ πρόσθεσε άλλους 18 πόντους με 4/6 τρίποντα, ενώ ο Σιρβίντις είχε 14 πόντους.

Για την Ιορδανία ο Αχμέτ Ντουβερίογλου που έκλεισε τη σεζόν στην Μπούρσασπορ είχε ένα «γεμάτο» ματς με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο 40χρονος Ζαΐντ Αμπάς μέτρησε 15 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα