Ιταλία-Τουρκία 90-89: Η «Σκουάντρα Ατζούρα» έκανε τα πάντα για να... αυτοκτονήσει αλλά επικράτησε στο νήμα (vid)

Ιταλία-Τουρκία 90-89: Η «Σκουάντρα Ατζούρα» έκανε τα πάντα για να... αυτοκτονήσει αλλά επικράτησε στο νήμα (vid)

Newsroom
Σπίσου

bet365

Η Ιταλία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 90-89 επί της Τουρκίας, παρά το απίστευτο λάθος του Σπίσου και το εξίσου αδιανόητο σουτ του Καμπάτσα που έστειλε το ματς στην παράταση.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» αντιμετώπισε την Τουρκία, στο πλαίσιο του Trentino Cup, επικρατώντας με 90-89 στην παράταση.

Όπως υποδηλώνει και το σκορ, το ματς ήταν για γερά νεύρα, με το σασπένς και το άγχος για την τελική έκβαση να κυριαρχούν των συναισθημάτων.

Στην τελευταία φάση της τέταρτης περιόδου, η Ιταλία προηγήθηκε με τρεις πόντους. Ο Σπίσου χάνει την 2η βολή, οι Τούρκοι είχαν 12 δευτερόλεπτα να κάνουν την τελευταία επίθεση. Αντιθέτως, η ομάδα του Ποτσέκο πήρε επιθετικό ριμπάουντ, η μπάλα κατέληξε στον Σπίσου και εκείνος αντί να την κρατήσει, σούταρε άστοχο τρίποντο. Ο Καμπάτσα πήρε το αμυντικό ριμπάουντ και με ένα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σουτ, ισοφάρισε σε 75-75.

Ευτυχώς για τους Ιταλούς, κατάφεραν στη παράταση να κάμψουν τις αντιστάσεις απέναντι στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν και να πανηγυρίσουν μια αγχωτική νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα