Εθνική Παίδων: «Μάχη» με Φινλανδία για την πρόκριση στα προημιτελικά

Εθνική Παίδων: «Μάχη» με Φινλανδία για την πρόκριση στα προημιτελικά

Η Ελλάδα

bet365

Η Εθνική Παίδων κοντράρεται με τη Φινλανδία στο νοκ-άουτ ματς που θα κρίνει την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket U16.

Eντυπωσιακή είναι η πορεία της Εθνικής Παίδων μέχρι στιγμής στο Eurobasket U16. Η ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη παίζει όμορφο μπάσκετ και μέτρησε 3/3 νίκες στον όμιλο, με τελευταία εκείνη κόντρα στους Πολωνούς.

Την Τετάρτη (17:00) παίζει το σημαντικότερο ματς στη διοργάνωση μέχρι τώρα, αφού αντιμετωπίζει τη Φινλανδία και ο νικητής της αναμέτρησης θα προκριθεί στα προημιτελικά του Eurobasket U16. Οι Φινλανδοί ολοκλήρωσαν τη φάση των ομίλων με τρεις ήττες και η Ελλάδα αποτελεί φαβορί για πρόκριση. Πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας στο τουρνουά ο Παπασταύρου με 14.7 πόντους, ενώ 13 μετρά ο Αλεξάκης. Το σύνολο του Καλαμπόκη είναι και η πέμπτη επίθεση της διοργάνωσης με 77.3 πόντους ανά ματς.

Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα