ChatGPT: O κορυφαίος Έλληνας παίκτης ever έχει στοιχεία από έξι θρύλους

ChatGPT: O κορυφαίος Έλληνας παίκτης ever έχει στοιχεία από έξι θρύλους

Ο Γκάλης

bet365

Το ChatGPT δημιούργησε τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη όλων των εποχών, συνδυάζοντας στοιχεία θρύλων του μπάσκετ.

Η... τεχνητή νοημοσύνη έφτιαξε τον τέλειο Έλληνα παίκτη όλων των εποχών και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το ChatGPT που συνεχίζει να δημιουργεί τέτοια θέματα, έφτιαξε έναν φοβερό παίκτη, συνδυάζοντας τα δυνατά σημεία τεράστιων Ελλήνων παικτών.

Για το σουτ επέλεξε τον τεράστιο Νίκο Γκάλη, ενώ για την ικανότητα στην πάσα τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον χειρισμό μπάλας τον Βασίλη Σπανούλη. Στο μπασκετικό I.Q έβαλε το όνομα του Θοδωρή Παπαλουκά, ενώ στην αθλητικότητα δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος εκτός του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για τα ηγετικά χαρακτηριστικά του τέλειου παίκτη, επέλεξε τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Έτσι έφτιαξε έναν απίθανο παίκτη που θα συνδυάζε ικανότητες από όλους αυτούς τους τεράστιους αθλητές που έχουν δοξάσει την Ελλάδα. O συνδυασμός σίγουρα θα προκαλούσε... τρόμο σε οποιαδήποτε άμυνα!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα