Γκουντάιτις: «Ήταν μια απογοητευτική σεζόν, ο Παναθηναϊκός αξίζει τα καλύτερα»

Γκουντάιτις: «Ήταν μια απογοητευτική σεζόν, ο Παναθηναϊκός αξίζει τα καλύτερα»

γκουντάιτις

bet365

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία, αποχαιρέτησε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα τον Παναθηναϊκό.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και η σεζόν 2023/24 θα τον βρει στην Ιαπωνία με την Άλβαρκ Τόκιο. Την ομάδα, δηλαδή όπου αγωνίστηκε μετά το πέρασμά του από τους «πράσινους» και ο ΝτεΣόν Τόμας.

Ο Λιθουανός σέντερ άφησε την Ευρώπη και την EuroLeague για την Ιαπωνία, αποχαιρετώντας τον Παναθηναϊκό μέσω Instagram.

«Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τη στιγμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα και αυτή η ανάρτηση έπρεπε να είχει γίνει πριν από λίγο καιρό. Όμως ήθελα να το κάνω τώρα αφού ήταν μια απογοητευτική σεζόν για όλους μας και όλοι θέλαμε χρόνο για να ανακάμψουμε. Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο σε όλους σας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού αξίζει τα καλύτερα αποτελέσματα. Καλή τύχη σε όλα».

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Γκουντάιτις είχε κατά μέσο όρο 7.5 πόντους και 3.7 ριμπάουντ στην EuroLeague και άλλους 7.9 πόντους και 4.8 ριμπάουντ στις αναμετρήσεις της Basket League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα