Mundo LIVE powered by bwin: Κόντρα στο θηρίο των ΗΠΑ

Newsroom
Mundo LIVE powered by bwin: Και τώρα ο τελικός με τη Νέα Ζηλανδία
LIVE από την Μανίλα παρακολουθήσατε το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ για την δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων του Μουντομπάσκετ 2023.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τις ΗΠΑ, οι Νίκος Παπαδογιάννης, Αντώνης Καλκαβούρας, Κωνσταντίνος Μελάγιες και Δημήτρης Οικονόμου από την Μανίλα και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Νίκος Καρφής από την Αθήνα σχολίασαν όσα είδαμε στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ 2023. Νίκος Ρογκαβόπουλος και Κώστας Παπανικολάου φιλοξενήθηκαν στο Gazzetta αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και ο κόουτς Ιτούδης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. Επόμενο ραντεβού του Μundo Live Powered by Bwin το απόγευμα της Τετάρτης (30/8), αμέσως μετά τον αγώνα της Ελλάδα με τη Νέα Ζηλανδία (έναρξη στις 15.40) που θα καθορίσει και το αν η εθνική μας ομάδα προκριθεί στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα