Στο Action 24 το «Παύλος Γιαννακόπουλος», το Nick Galis Tournament στη Ρόδο και η Elite League

Newsroom
Αταμάν

bet365

Το Action 24 θα μεταδώσει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το Nick Galis International Tournament στη Ρόδο προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και το πρωτάθλημα Elite League της σεζόν 2023/24.

Το Action 24 εξασφάλισε τα δικαιώματα δυο σπουδαίων τουρνουά της preseason, το «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου και το Nick Galis International Tournament που θα διεξαχθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας, από 15 ως 17 Σεπτεμβρίου.

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα διεξαχθεί για πέμπτη φορά υπό την αιγίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του συλλόγου, του Παύλου Γιαννακόπουλου με τη συμμετοχή της πρώην ομάδας του Εργκίν Αταμάν, της Αναντολού Εφές, της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και της Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση των «πράσινων».

Όσον αφορά το Nick Galis International Tournament, θα συμμετάσχουν ο Παναθηναϊκός, η Φενέρμπαχτσε και η Μακάμπι προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Παράλληλα, το Action 24 εξασφάλισε τα δικαιώματα και της Elite League «Ερρίκος Ντυνάν» 2023/24 που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον με τη συμμετοχή ομάδων όπως ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής και ο Μίλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα