Manila Diary Day 13: Όλα τα φώτα στραμμένα στο Καναδάς - Σλοβενία

Newsroom
...
Ο Αντώνης Καλκαβούρας και ο Κωνσταντίνος Μελάγιες βρίσκονται στη Μανίλα σε συνεργασία με το pamestoixima.gr και μας μεταφέρουν καθημερινά το ρεπορτάζ του Μουντομπάσκετ.

H πρώτη ημέρα της προημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη. Η Σερβία επικράτησε κατά κράτος της Λιθουανίας και την «πέταξε» εκτός συνέχειας. Στο άλλο παιχνίδι οι ΗΠΑ πάτησαν γκάζι και σάρωσαν την Ιταλία. Στη δεύτερη ημέρα των προημιτελικών όλα τα φώτα επικεντρώνονται στο μεγάλο παιχνίδι του Καναδά με τη Σλοβενία.

Μουντομπάσκετ 2023 με σούπερ προσφορές, ειδικά στοιχήματα & live streaming στο Pamestoixima.gr | 21+

Ο Αντώνης Καλκαβούρας και ο Κωνσταντίνος Μελάγιες μάς μεταφέρουν όλα τα δεδομένα από τη Μανίλα σε συνεργασία με το pamestoixima.gr.

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα. Στο Pamestoixima.gr η εμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους! Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

Δείτε το Manila Diary

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα