Παναθηναϊκό: Στους πλημμυροπαθείς τα έσοδα του ματς με Τσεντεβίτα - Η ώρα και το κανάλι του φιλικού

Παναθηναϊκό: Στους πλημμυροπαθείς τα έσοδα του ματς με Τσεντεβίτα - Η ώρα και το κανάλι του φιλικού

Sloukas

bet365

Φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα έχει η δεύτερη αναμέτρηση που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη Σλοβενία τη Πέμπτη (7/9, 18.30).

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία του στη Σλοβενία χωρίς τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος επέστρεψε στην Τουρκία για ένα προσωπικό του θέμα. Την ομάδα την κατευθύνουν οι στενοί του συνεργάτες, με τους οποίους είναι σε διαρκή επικοινωνία.

Την περασμένη Δευτέρα (4/9), το «Τριφύλλι» επικράτησε με 91-80 επί της Κρκα Νόβο Μέστο. Όμως, την προσεχή Πέμπτη (7/9, 18.30) ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα σαφώς πιο δυνατό φιλικό, απέναντι στην Τσεντεβίτα Ολίμπια, νταμπλούχο της Σλοβενίας.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα στη Λιουμπλιάνα και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα διατεθούν στα θύματα από τις πλημμύρες που έγιναν στη Σλοβενία, στις αρχές Αυγούστου.

Τα εισιτήρια του παιχνιδιού θα διατεθούν στην ενιαία τιμή των 10 ευρώ, ενώ το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από το σλοβενικό κανάλι Šport TV1.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα