Mundo LIVE powered by bwin: Και τώρα ο μεγάλος Euro-τελικός!

Newsroom
Mundo LIVE powered by bwin: Και τώρα ο μεγάλος τελικός!
Γερμανία και Σερβία... σόκαραν την άλλη άκρη του Ατλαντικού και η μπασκετοπαρέα του gazzetta σχολιάζει το ζευγάρι του τελικού του Μουντομπάσκετ 2023 σε ζωντανή σύνδεση με την Μανίλα.

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Μουντομπάσκετ 2023 έφτασε! Μετά το τέλος των δύο ημιτελικών η Ευρώπη κυριάρχησε! ΗΠΑ και Καναδάς... στα σχοινιά και η εκπληκτική Σερβία με την μυθική Γερμανία θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στις Φιλιππίνες. Το gazzetta μετέφερε σε ζωντανή σύνδεση με την Μανίλα το πρώτο σχόλιο όλης της μπασκετοπαρέας του πρώτου αθλητικού σάιτ της χώρας.

Οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Γιώργος Κούβαρης από την Αθήνα συνδέθηκαν ζωντανά με τους Νίκο Παπαδογιάννη κι Αντώνη Καλκαβούρα στην Μανίλα για το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης των ΗΠΑ με την Γερμανία και όλα όσα θα πρέπει να ξέρουμε για τις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την κορυφή του μπασκετικού κόσμου.

Ζωντανά στο κανάλι του Gazzetta στο Youtube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα