Παναθηναϊκός: Στο κλειστό του Χολαργού οι ευρωπαϊκοί αγώνες των γυναικών

Παναθηναϊκός: Στο κλειστό του Χολαργού οι ευρωπαϊκοί αγώνες των γυναικών

Χολαργός

bet365

Στο κλειστό του Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης» θα δώσει του ευρωπαϊκούς αγώνες η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» είχαν δηλώσει αρχικά το κλειστό του ΟΑΚΑ και τα Λιόσια, αλλά η δεύτερη έδρα απορρίφθηκε για λόγους ασφαλείας.

Ως εκ τούτου, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, βρήκε λύση, καθώς της δόθηκε άδεια τόσο από τη FIBA όσο και από το Δήμο Χολαργού, να χρησιμοποιήσει το κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» για τους ευρωπαϊκού αγώνες της ομάδας μπάσκετ γυναικών.

H ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό ότι οι ευρωπαϊκοί αγώνες μπάσκετ γυναικών της φετινής σεζόν θα γίνουν στο κλειστό του Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης».

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη καθώς οι «μαχητικές ψυχές» θα δώσουν τις ευρωπαϊκές τους μάχες σε ένα φιλόξενο γήπεδο που έχουν αγωνιστεί και άλλα τμήματα του Συλλόγου στο παρελθόν.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά και στηρίζει ενεργά τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο για τις ενέργειες του και πάντα βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που στηρίζουν τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα το Δ.Σ. απευθύνει θερμές ευχαριστίες και στον πρόεδρο ΔΟΠΑΠ κ. Μιχάλη Υφαντή».

@Photo credits: pao1908.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα