Χάντερ: Κατέρρευσε μετά το τέλος ενός μαθήματος γιόγκα

Χάντερ: Κατέρρευσε μετά το τέλος ενός μαθήματος γιόγκα

Γιάννης Σταυρουλάκης
.

bet365

Ο Τιμ Οσέι, πρώην προπονητής του Μπράντον Χάντερ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών αποκάλυψε πως ο άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού κατέρρευσε μετά το τέλος ενός μαθήματος γιόγκα!

Ο Αμερικανός βετεράνος φόργουορντ Μπράντον Χάντερ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, έφυγε από τη ζωή στα 42 του, όπως ενημέρωσαν οι Ορλάντο Μάτζικ τα ξημερώματα της Τετάρτης 13/9.

Ο Χάντερ έπαιξε στους Μπόστον Σέλτικς (2003-04) και στους Ορλάντο Μάτζικ (2004-05) πριν περάσει τον Ατλαντικό και αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό, το 2006, μετρώντας μόλις τέσσερις συμμετοχές στην Α1 και στην EuroLeague αφού υπέστη κάταγμα τον Φεβρουάριο εκείνης της χρονιάς και ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στους «πράσινους».

Στο μεταξύ, ο προπονητής του Χάντερ στο Οχάιο, Τιμ Οσέι, αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός κατέρρευσε μετά το τέλος ενός μαθήματος γιόγκα!

«Με βαθιά θλίψη και σοκ μοιράζομαι την είδηση του θανάτου του Μπράντον Χάντερ σήμερα στο Ορλάντο σε ηλικία 42 ετών. Ο Μπράντον κατέρρευσε στο τέλος ενός μαθήματος γιόγκα. Ήταν ο καλύτερος παίκτης που είχα ποτέ, διέπρεψε στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο και στη συνέχεια έπαιξε στο ΝΒΑ για τη Βοστώνη και το Ορλάντο. Ακολούθως αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ευρώπη, πριν αλλάξει καριέρα και γίνει ατζέντης παικτών. Προσευχηθείτε για την οικογένειά του» ήταν το μήνυμα του Οσέι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα