Λιόλιος: «Στις 15 Νοεμβρίου θα ξέρουμε για το Προολυμπιακό, ο Ιτούδης δεν αξίωσε αποζημίωση»

Λιόλιος: «Στις 15 Νοεμβρίου θα ξέρουμε για το Προολυμπιακό, ο Ιτούδης δεν αξίωσε αποζημίωση»

Λιόλιος

bet365

Ο Βαγγέλης Λιόλιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Προολυμπιακό τουρνουά, αλλά και στον προκάτοχο του Βασίλη Σπανούλη, Δημήτρη Ιτούδη.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ξεκαθάρισε ότι στις 15 Νοεμβρίου θα υπάρχουν τα νεότερα για το αίτημα της διοργάνωσης ενός Προολυμπιακού τουρνουά το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Καταθέσαμε έναν πλήρη φάκελο για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Έχουμε να κάνουμε τέτοια διοργάνωση 16 χρόνια, αν την πάρουμε τελικά. Θα είμαστε χαρούμενοι αν η FIBA μάς κάνει την τιμή και μας τη δώσει, γιατί θα έχουμε και τον επόμενο χρόνο, το 2025, το Eurobasket Γυναικών» δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Σημαίνει ότι ξαναμπαίνουμε στον χάρτη των μεγάλων διοργανώσεων, γιατί η Ελλάδα χρειάζεται εξωστρέφεια. Στις 15 Νοεμβρίου θα ξέρουμε, δεν είναι εύκολη διαδικασία, γιατί υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα από τα τέσσερα τουρνουά».

Όσο για τον Δημήτρη Ιτούδη; Ξεκαθάρισε ότι δεν ζήτησε καμία αποζημίωση! «Είχαμε τρία χρόνια συμβόλαιο και όταν συναντηθήκαμε θεωρήσαμε καλό να μη συνεχιστεί ο τρίτος χρόνος. Παρότι είχε τη δυνατότητα, δεν αξίωσε καμία αποζημίωση. Απεναντίας δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί την Εθνική ομάδα γιατί είναι fan της Εθνικής ομάδας».

 

Τελευταία Νέα