Γιάννης Ιωαννίδης: Λύγισε η Θεσσαλονίκη στο «αντίο»

Γιάννης Ιωαννίδης: Λύγισε η Θεσσαλονίκη στο «αντίο»

Newsroom
Νίκος Γκάλης

bet365

Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά έναν δικό της άνθρωπο, τον Γιάννη Ιωαννίδη και στο Αλεξάνδρειο βρέθηκαν όλες οι σπουδαίες μορφές του Άρη, μεταξύ αυτών και ο Νίκος Γκάλης για το τελευταίο αντίο.

Η σωρός του Γιάννη Ιωαννίδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Μετά το «αντίο» της Αθήνας στον «Ξανθό», ήταν η σειρά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του αγαπημένου του Άρη να αποχαιρετήσει τον προπονητή που άλλαξε την ιστορία τόσο των «κιτρινόμαυρων» όσο και του ελληνικού μπάσκετ.

Στο λαϊκό προσκύνημα που έλαβε χώρα στο Αλεξάνδρειο βρέθηκε όλη η ομάδα του Άρη, καθώς και φυσικά ο Νίκος Γκάλης. Ο άνθρωπος με τον οποίο μαζί του, αλλά και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο Ιωαννίδης έγραψε τη δική του ιστορία.

Στο Αλεξάνδρειο βρέθηκαν αρκετοί από τους παίκτες της ομάδας που άφησε το δικό της αποτύπωμα, όπως ο Βασίλης Λυπηρίδης, ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο Νίκος Φιλίππου καθώς και πλήθος του κόσμου.

Το «αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη

21

1

1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα