Μαριέλλα Φασούλα: Απίθανο standing ovation για τη Ελληνίδα σέντερ μετά τον τραυματισμό της! (vids)

Newsroom
.

bet365

Οι οπαδοί της Αβενίδα έστειλαν μήνυμα στήριξης στη Μαριέλλα Φασούλα μετά τον τραυματισμό της στο αριστερό γόνατο και η Ελληνίδα σέντερ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η Μαριέλλα Φασούλα στάθηκε άτυχη αφού υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα.

Ο τραυματισμός συνέβη στο ματς της Αβενίδα με την Μπολόνια για τη EuroLeague Γυναικών. Η ισπανική ομάδα ηττήθηκε με 79-75, με τη διεθνή σέντερ να αγωνίζεται 22:15 προτού αποχωρήσει, μετρώντας 14 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Η Αβενίδα αντιμετωπίζει την USK Πράγας το βράδυ της Τετάρτης 25/10 και οι Ισπανοί φίλαθλοι χάρισαν ένα απίθανο standing ovation στην Ελληνίδα σέντερ, εκφράζοντας με κάθε τρόπο τη στήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της καριέρας της.

Για την ακρίβεια, κράτησαν χαρτάκια που έγραφαν «Μαζί σου, FAS» χειροκροτώντας τη Φασούλα που ήταν στο γήπεδο με πατερίτσες και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα