ΑΕ Λεμεσού, μπάσκετ: «Το DNA της ομάδας έχει μέσα Ευρώπη, αναμένουμε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο»

Newsroom
ael basket
Σε εξέλιξη βρίσκεται η δημοσιογραφική διάσκεψη της Paybal ΕΚΑ ΑΕΛ (26/3), στο ξενοδοχείο «Four Seasons» με θέμα τη φιλοξενία του Final 4 της Delasport Balkan League, στην Κύπρο.

Οι εκπρόσωποι της Delasport Balkan League, καθώς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΛ έδωσαν το «παρών» στο ξενοδοχείο «Four Seasons», όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη διοργάνωση του φετινού Final 4 του θεσμού στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος της μπασκετικής ΑΕΛ πήρε πρώτος τον λόγο και μίλησε για τις προσδοκίες όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, καθώς και τα οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσει ο σύλλογος από τη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάικλ Λοϊζίδης:

«Παραδοσιακά οι μεγάλες ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν για την ΑΕΛ γίνονται στο Four Season. Αποτελεί ύψιστη τιμή και μεγάλη ευθύνη η διοργάνωση του final four στο "Νίκος Σολωμονίδης". Θα παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική και ισχυρή ομάδα ώστε να κατακτήσουμε το τίτλο. Αναμένουμε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο.

Η ΑΕΛ είναι η μόνη ομάδα που ανακοίνωσε ανοικτά ποιος είναι ο στόχος της, έχει βάλει ένα τριετές πλάνο για να φτάσει στην κορυφή. Το DNA της ΑΕΛ έχει μέσα Ευρώπη. Δεν υπάρχουν οικονομικά οφέλη αλλά υπάρχουν εμπειρίες. Το μεγαλύτερο όφελος είναι η καταπληκτική προσέλευση του κόσμου μας. Ψες πάθαμε πλάκα από την μεγάλη παρουσία του κόσμου»

Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων, ο πρόεδρος συνέχισε λέγοντας:

«Αναφορικά με τα εισιτήρια της διοργάνωσης θα κυκλοφορήσουν σε μορφή πακέτου δηλ. και για τους 4 αγώνες μαζί και λεπτομέρειες θα δοθούν μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου από το γραφείο τύπου. Αναμένουμε ένα ασφυκτικά γεμάτο ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ με καταπληκτική ατμόσφαιρα πάντοτε μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια»

αελ βασκετ

Από την πλευρά της, η υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων της Βαλκανικής Λίγκας Λουπομίρα Στράικς τόνισε:

«Είμαστε χαρούμενοι που θα δώσουμε αυτή την ευκαιρία στην Κύπρο της διοργάνωσης του final 4. Όλο το προσωπικό της ΑΕΛ δούλευε πολύ σκληρά για την προετοιμασία της διοργάνωσης. Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο, όπου θα υπάρξουν πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια. Εύχομαι η καλύτερη ομάδα να νικήσει.»

Για τη σχέση της Βαλκανικής λίγκας με τις ελληνικές ομάδες, η κ. Στράικς επισήμανε ότι το οικονομικό κομμάτι παίζει σημαντικό ρόλο στο να μην «αγκαλιάζουν» τη διοργάνωση

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα