Πανελλήνιο Εφήβων: Οι πολυτιμότεροι πέντε και ο MVP Σπάρταλης

Newsroom
Στέφανος Σπάρταλης Ολυμπιακός

bet365

Ο Στέφανος Σπάρταλης του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Δείτε ποιοι είναι αυτοί που συμπλήρωσαν την καλύτερη πεντάδα.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στους Εφήβους, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στον τελικό που διεξήχθη στην Άρτα. Με τον Στέφανο Σπάρταλη να αποτελεί τον μπροστάρη των Πειραιωτών αφού με τους 28 πόντους στον τελικό, πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ στο τουρνουά και μαζί το MVP.

Ο Σπάρταλης σκόραρε 98 πόντους συνολικά για να αναδειχθεί πολυτιμότερος όλων, έχοντας έναν ακόμα παίκτη του Ολυμπιακού παρέα στην καλύτερη πεντάδα, τον Βενιαμίν Αμπόσι.

Οι υπόλοποι τρεις που συμπλήρωσαν τους κορυφαίους πέντε στο Πανελλήνιο Εφήβων, ήταν οι Λευτέρης Λιοτόπουλος (ΔΕΚΑ), Αλέξανδρος Αλεξάλης (Περιστέρι) και Βαγγέλης Αδαμόπουλος (Παναθηναϊκός).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα