Προολυμπιακό Τουρνουά: Με Βούτσεβιτς, Πέρι αλλά χωρίς Ντούμπλιεβιτς το Μαυροβούνιο

Προολυμπιακό Τουρνουά: Με Βούτσεβιτς, Πέρι αλλά χωρίς Ντούμπλιεβιτς το Μαυροβούνιο

Newsroom
Νίκολα Βούτσεβιτς

bet365

Ο Μπόσκο Ράντοβιτς έκανε τις επιλογές του για το ρόστερ του Μαυροβουνίου ενόψει Προολυμπιακού, με τον Νίκολα Βούτσεβιτς και τον Κέντρικ Πέρι να ξεχωρίζουν.

Με τον Νίκολα Βούτσεβιτς, τον αστέρα του, θα παραταχθεί στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Ρίγα το Μαυροβούνιο. Ο σέντερ των Σικάγο Μπουλς, πιστός στο ραντεβού του με την Εθνική της χώρας του, θέλει να βοηθήσει ώστε το Μαυροβούνιο να φτάσει σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση.

Δίπλα του βρίσκεται φυσικά και ο Κέντρικ Πέρι. Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού αγωνίζεται εκεί ως νατουραλιζέ, ενώ στην προεπιλογή βρίσκεται ακόμα ο Ντίνο Ράντοντσιτς αλλά όχι ο Μπόγιαν Ντούμπλεβιτς, που συνήθιζε να είναι παρτενέρ του Βούτσεβιτς.

Οι Μαυροβούνιοι αγωνίζονται στη Ρίγα με αντιπάλους τη Βραζιλία και το Καμερούν, ενώ στο άλλο γκρουπ της πόλης βρίσκονται Γεωργία, Φιλιππίνες και Λετονία.

Η προεπιλογή του Μαυροβουνίου για το Προολυμπιακό Τουρνουά

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα