Οι Νάναλι και Ντόζιερ αποχαιρέτησαν την Παρτιζάν πριν από τους τελικούς με τον Ερυθρό Αστέρα

Οι Νάναλι και Ντόζιερ αποχαιρέτησαν την Παρτιζάν πριν από τους τελικούς με τον Ερυθρό Αστέρα

O Tζέιμς Νάναλι.

bet365

Η Παρτιζάν εξασφάλισε την πρόκριση στους τελικούς του σερβικού πρωταθλήματος όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα ενώ οι Τζέιμς Νάναλι και Πι Τζέι Ντόζιερ αποχαιρέτησαν απόψε (30/5) τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Η Παρτιζάν ξεπέρασε το εμπόδιο της Μέγκα Μπάσκετ στα ημιτελικά των σερβικών play off και πλέον θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Στο μεταξύ, οι Τζέιμς Νάναλι και Πι Τζέι Ντόζιερ αποχαιρέτησαν τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες τους και την Παρασκευή 31/5 θα επιστρέψουν στις ΗΠΑ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν τους δήλωσε στα σερβικά play off και με δεδομένο ότι τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται φέτος, οι δυο παίκτες επιστρέφουν στην πατρίδα τους.

Όπως αναφέρουν στη Σερβία, ο Ντόζιερ δεν πρόκειται να συνεχίσει και του χρόνου στην Παρτιζάν ενώ σε ό,τι αφορά τον Νάναλι, τα πάντα είναι ανοιχτά.

Έτσι οι Σέρβοι θα κλείσουν τη σεζόν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δίχως τους Καμίνσκι, Ντόζιερ και Νάναλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα