Παρτίζαν: Ο Καμπόκλο ταξίδεψε στις ΗΠΑ για τη δίκη της κηδεμονίας του παιδιού του σύμφωνα με τους Σέρβους

Παρτίζαν: Ο Καμπόκλο ταξίδεψε στις ΗΠΑ για τη δίκη της κηδεμονίας του παιδιού του σύμφωνα με τους Σέρβους

.

bet365

Στη δίκη για την κηδεμονία του παιδιού του έπρεπε να παρευρεθεί ο Μπρούνο Καμπόκλο σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας και για αυτόν τον λόγο... εξαφανίστηκε πριν τις υποχρεώσεις της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η μπερδεμένη χρονιά της Παρτίζαν φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Με τον Μπρούνο Καμπόκλο να φεύγει εσπευσμένα προς τις ΗΠΑ και έτσι να αφήνει τη συμμετοχή του στους τελικούς του σερβικού πρωταθλήματος με τον Ερυθρό Αστέρα στον... αέρα.

Μάλιστα η ίδια η Παρτίζαν ήταν έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά του Καμπόκλο, όμως τα σερβικά ΜΜΕ ανέφεραν τον πολύ σημαντικό λόγο για τον οποίο ταξίδεψε στο Ορλάντο. Και συγκεκριμένα ήταν για να παραστεί στη δίκη για την κηδεμονία του γιου του με αντίδικο την πρώην σύντροφό του, ενώ αρχικά είχε διαρρεύσει πως έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Βραζιλίας, κάτι που διέψευσε ο Άτσο Πέτροβιτς.

Κάτι που φυσικά καθιστά σχεδόν αδύνατη τη συμμετοχή του στο Game 1 των τελικών με τον Ερυθρό Αστέρα, με τη σειρά να ξεκινά τη Δευτέρα (3/6).

Τη φετινή σεζόν ο Καμπόκλο μέτρησε στην EuroLeague 9.4 πόντους, 4.0 ριμπάουντ, 0.2 ασίστ, 0.6 κλεψίματα και 0.7 μπλοκ σε 19'23'' μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα