Σπανούλης: Τέλος από το Περιστέρι

Σπανούλης: Τέλος από το Περιστέρι

Newsroom
O Σπανούλης

bet365

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον πάγκο του Περιστερίου bwin ο Βασίλης Σπανούλης.

Μετά το τέλος του μικρού τελικού με την ομάδα των δυτικών προαστίων να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, ακολούθησε και το αντίο του Βασίλη Σπανούλη.

"Είχαμε μία κουβέντα με τη διοίκηση, εμένα τελείωσε το συμβόλαιό μου στο Περιστέρι. Είχαμε μία κουβέντα, δυστυχώς η διοίκηση δεν θέλει να προχωρήσει σε αυτό το πλάνο που έχουμε. Δεν μπορεί κανένας να πει πόσα λεφτά θα πάρει ο καθένας" ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση με την οποία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους κυανοκιτρίνους.

Ενώ για το μέλλον του, ο 42χρονος προπονητής, είπε: "Είχα προτάσεις και μέσα στη χρονιά. Δεν ήθελα να μιλήσω από τη στιγμή που σέβομαι την ομάδα του Περιστερίου. Είχε γίνει κουβέντα και έγινε μία δεύτερη. Δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στην τσέπη άλλων. Ο κύριος Κότσης έχει βάλει πολλά χρήματα στην ομάδα. Μόνο ευλογία και χαρά νιώθω ότι ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα από εδώ"

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα