Γκάλης: «Αναρωτιέμαι πως θα ήταν να παίζαμε με τον Ντράζεν στον Παναθηναϊκό»! (vid)

Γκάλης: «Αναρωτιέμαι πως θα ήταν να παίζαμε με τον Ντράζεν στον Παναθηναϊκό»! (vid)

Newsroom
.

bet365

Ανήμερα της 31ης επετείου του τραγικού θανάτου του Ντράζεν Πέτροβιτς, ο Νίκος Γκάλης εξήγησε πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος του είχε πει ότι είχαν συφωνήσει ώστε ο «Γιος του Διαβόλου» να έλθει στον Παναθηναϊκό και να γίνει συμπαίκτης με τον «Γκάνγκστερ»!

Το καλοκαίρι του 1993, ο Παναθηναϊκός ήταν κοντά στη μεγάλη μεταγραφή του Ντράζεν Πέτροβιτς, η εθνική Κροατίας προετοιμαζόταν για το EuroBasket 1993 και ο «Μότσαρτ» θύμιζε στο κοινό ποιος ήταν.

Μετά από αγώνα στην Πολωνία –προκριματικά- αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Κροατία με τους συμπαίκτες του αλλά να ταξιδέψει με ιδιωτικό όχημα.

Βρεγμένη άσφαλτος, νταλίκα, διαχωριστική νησίδα, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, 17:20, Ντένκεντορφ. Ο Ντράζεν είναι νεκρός, ο χρόνος σταματά, οι καρδιές ακούγονται συλλογικά, μια χώρα πενθεί, ο μπασκετικός κόσμος μουδιάζει και αναζητεί το ταλέντο που πήρε μαζί του ο Κροάτης.

Ανήμερα της 31ης επειτείου από τον θάνατο του Πέτροβιτς, ο Νίκος Γκάλης έστειλε το μήνυμά του: «Στα ελληνικά έχουμε μια παροιμία: Χάθηκε η μπάλα! Αναρωτιέμαι πως θα ήταν να παίζουμε μαζί. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου είχε πει ότι είχαν συμφωνήσει και ήμουν πολύ χαρούμενος. Δυστυχώς το τραγικό δυστύχημα και η απώλεια του Ντράζεν άφησαν το μπάσκετ φτωχότερο. RIP Drazen Petrovic 7/6/93».

@Photo credits: INTIME, ΜΑΚΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα