Παναθηναϊκός: Μέσα σε αποθέωση η άφιξη της αποστολής στο ΟΑΚΑ (vids)

Παναθηναϊκός: Μέσα σε αποθέωση η άφιξη της αποστολής στο ΟΑΚΑ (vids)

Κόσμος ΟΑΚΑ

bet365

Παραλήρημα στο ΟΑΚΑ από χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι περίμεναν την άφιξη της αποστολής από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το Gazzetta βρέθηκε στην υποδοχή των «πρασίνων».

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR έδωσαν δυναμικό «παρών» έξω από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, θέλοντας να αποθεώσουν την «πράσινη» αποστολή που επέστρεφε από το ΣΕΦ με τη νίκη και το 2-2 στη σειρά των τελικών.

Όπερ και σημαίνει ότι την ερχόμενη Παρασκευή (14/2, 21:15) θα κριθεί ο τίτλος για τον φετινό πρωταθλητή μπροστά σε 18.000 και πλέον φίλους του Παναθηναϊκού. Η ανυπομονησία τους αποτυπώθηκε στο ΟΑΚΑ μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα καθώς χιλιάδες φίλαθλοι περίμεναν την άφιξη της αποστολής από το ΟΑΚΑ.

Μόλις έφτασε το πούλμαν ακολούθησε... πανζουρλισμός και ντελίριο πανηγυρισμών, με τους φίλους της ομάδας να αποθεώνουν τους παίκτες και τον προπονητή.

Δείτε τα βίντεο του Gazzetta

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα