Εθνική Ανδρών: «Βγήκαν» τα εισιτήρια για το πρώτο φιλικό με την Πολωνία

Εθνική Ανδρών: «Βγήκαν» τα εισιτήρια για το πρώτο φιλικό με την Πολωνία

ΣΕΦ

bet365

Η Εθνική Ανδρών έχει αρχίσει την προετοιμασία της και μετράει πλέον αντίστροφα για τους πρώτους αγώνες της.

Η Εθνική Ελλάδας μετράει πλέον αντίστροφα για το πρώτο τζάμπολ των φιλικών πριν το προολυμπιακό τουρνουά, με την αρχή να γίνεται την Παρασκεύη 21 Ιουνίου στις 20:00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κόντρα στην Πολωνία.

Ο κόσμος θα μπορέσει να βρεθεί στο πλάι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εξασφαλίζοντας εισιτήρια, τα οποία έχουν βγει στη διάθεση του κοινού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ

Η Εθνική Ανδρών άρχισε την προετοιμασία της με τους διεθνείς να ενσωματώνονται σταδιακά σε αυτήν αυτές τις ημέρες. Το πρώτο αγωνιστικό τεστ η ελληνική ομάδα θα το δώσει την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 20.00 με αντίπαλο την Πολωνία.

Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ, όπου θα διεξαχθεί 2-7 Ιουλίου και το Προολυμπιακό Τουρνουά, εκεί όπου ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Παρίσι 2024.

Μπορείτε να κλείστε την δική σας θέση δίπλα στην επίσημη αγαπημένη από την πρώτη στιγμή και το πρώτο φιλικό με ένα «κλικ» από το σπίτι σας ΕΔΩ

Η ticket master είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων των αγώνων των εθνικών ομάδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα