Μπάσκετ: Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών

Newsroom
ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ
Η Εθνική μας ομάδα Γυναικών ολοκληρώνει σιγά σιγά την προετοιμασία της, ενόψει του FIBA European Championship for Small Countries που θα διεξαχθεί στα τέλη του μήνα.

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών στο μπάσκετ, ενόψει του FIBA European Championship for Small Countries, που αναμένεται να διεξαχθεί στο Κόσοβο το διάστημα 25 έως 30 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της ΚΟΚ:

Όλο και ζυγώνει η ημερομηνία αναχώρησης για το Κόσσοβο, για την Εθνική Γυναικών, η οποία θα μετάσχει στη διοργάνωση του FIBA European Championship for Small Countries, που θα πραγματοποιηθεί στη συγκεκριμένη χώρα από τις 25 ως τις 30 τρέχοντος.

Κάτω από τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Αλέξη Λεκισβίλη, οι παίκτριες μας έχουν εισέλθει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους, η οποία διεξάγεται μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα.

Παρά το γεγονός ότι η προσπάθεια που θα περιμένει τη Γυναικεία Εθνική μας ομάδα στο Κόσσοβο, δεν θα είναι καθόλου εύκολη, στις τάξεις της ομάδας μας επικρατεί αισιοδοξία για επίτευξη των στόχων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα