Σπανούλης: «Μεγάλη η απουσία του Σλούκα, τα υπόλοιπα παιδιά πρέπει να καλύψουν το κενό του» (vid)

Σπανούλης: «Μεγάλη η απουσία του Σλούκα, τα υπόλοιπα παιδιά πρέπει να καλύψουν το κενό του» (vid)

Newsroom
Σπανούλης

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε ικανοποιημένος από το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Πολωνία, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Κώστα Σλούκα.

Μετά τη νίκη απέναντι στην Πολωνια με 78-73 στο πρώτο φιλικό ενόψει του Προουλυμπιακού τουρνουά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Αυτή είναι η μεγάλη μας δύναμη. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Ήταν ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο και ήταν λογικό. Πρέπει να το δούμε και να βελτιωθούμε. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Σαν συνολική εικόνα είμαι πολύ ευχαριστημένος, ύστερα από δύο προπονήσεις που κάναμε» και συνέχισε:

«Έχουμε πολλή δουλειά αλλά όχι χρόνο. Όμως θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Είναι λογικά να υπάρχουν πολλά πάνω και κάτω. Πρέπει να χτίσουμε συνήθειες, μια συνήθεια είναι να νικάς. Δεν μπορείς να νικάς πάντα με μεγάλες διαφορές, για αυτό θέλουμε δυνατά φιλικά».

Όσο για την απουσία του Κώστα Σλούκα; «Ο Κώστας είναι μία μεγάλη απουσία για την Εθνική Ομάδα. Όλοι ξέρουμε τι παίκτης είναι. Ήθελε πολύ να είναι εδώ. Έχει έναν τραυματισμό που δεν μπορεί να είναι εδώ. Πλέον τα υπόλοιπα παιδιά πρέπει να καλύψουν το κενό του και να παίξουμε για την πατρίδα μας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα