Αγγελόπουλος στο Gazzetta: «Ο Πρόεδρος δεν έκανε απολύτως τίποτα για να ιδρύσει ΚΑΕ ο Μίλωνας»

Newsroom
Μίλωνας

bet365

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος τοποθετήθηκε στο Gazzetta σχετικά με τον Μίλωνα και τις προσπάθειες να συσταθεί ΚΑΕ για να αγωνιστεί η ομάδα στη Stoiximan Basket League αλλά δεν καρποφόρησαν.

Το απόγευμα της 17ης Ιουνίου ήρθε η οριστική απόφαση για τον Μίλωνα. Στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη που πραγματοποιήθηκε, απορρίφθηκε το ψήφισμα για σύσταση της ΚΑΕ με σκοπό της συμμετοχής του πρωταθλητή της Α2 στη Stoiximan Basket League.

Ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας σε αυτήν την πορεία, κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος μίλησε στο Gazzetta για το συγκεκριμένο ζήτημα, την ασχολία του με τον Μίλωνα καθώς και όσες ενέργειες δεν έγιναν, με την ομάδα να συνεχίζει στη National League 1.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγγελόπουλου

«Είχαν προσπαθήσει δεκάδες φορές να με πείσουν να ασχοληθώ με τον Μίλωνα. Εγώ είχα ενδοιασμούς. Τους είπα δε με ενδιαφέρει η Α1 ή η Α2, αλλά να φτιάξουμε έναν σύλλογο με αξίες. Δε ζήτησα την απόλυτη εξουσία. Υπογράψαμε ένα συμφωνητικό από τον πρώτο χρόνο και έμεινα μόνος μου.

Στον δεύτερο χρόνο υπέγραψα ένα ακόμα ακραίο συμφωνητικό, το οποίο την τρίτη χρονιά μου έδινε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσω την οψιόν και να έχω τον τελευταίο λόγο στα πάντα. Αυτό τηρήθηκε. Για πρώτη φορά ο Μίλωνας έγινε πρωτοφανές όνομα στην κοινωνία της Νέας Σμύρνης και της Ελλάδας. Συνέχεια μου κάνανε αντιπολίτευση και μου βάζανε τρικοπλοδιές (σ.σ. ο Ερασιτέχνης).

 

Υπήρχε το πνεύμα πως θα κάνουμε στο γήπεδο κάποιες εργασίες. Όμως το πνεύμα το αντιπολιτευτικό λειτουργούσε σε επίπεδα... απιστίας. Ψηφίσανε στο να γίνει η ΚΑΕ και βάλαν μια επιτροπή πέντε ανθρώπων, με τους δύο να παραιτούνται την επόμενη της Γενικής Συνέλευσης.

Η πρώτη Συνέλευση δεν έγινε όταν έπρεπε. Δημιουργήθηκε μια πενταμελής επιτροπή και με εμποδίσανε να ασχοληθώ με οτιδήποτε με τον ΕΣΑΚΕ. Ο Πρόεδρος δεν έκανε απολύτως τίποτα για να ιδρυθεί η ΚΑΕ και να παίξουμε στην Stoiximan Basket League. Εγώ ήθελα να παίξουμε στο γήπεδό μας ή αν δεν μπορούμε να πάμε να παίξουμε αλλού.

Ήθελα τη συμμετοχή του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ, δεν ήθελα να πάω μόνος μου. Τους είπα πως αν δε γίνει ΚΑΕ θα πάω σε οποιαδήποτε κατηγορία. Αυτοί οδηγήσανε τα πέντε μέλη στην παραίτηση, η επιτροπή ορίστηκε από μία Γενική Συνέλευση με σύμφωνη γνώμη τους. Πηγαίναμε σε έναν προϋπολογισμό 1,5 εκάτ. ευρώ. Τους είπα ότι θα σας δώσω εγγυήσεις πως δε θα έχει η ΚΑΕ το παραμικρό χρέος και ζήτησα εγγυήσεις πως δε θα μου κάνουν αντιπολίτευση. Ζήτησα εγγυήσεις από τον Πρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και τον Ταμία.

Η πραγματικότητα είναι πως δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, εγγυήσεις απίστευτες. Άδεια θα έβγαζα εγώ, τα έργα στο γήπεδο ήταν ασήμαντα. Δε θα το αφήσω έτσι, έχω χάσει εκατομμύρια και θα τα πάρω κυρίως από τον Πρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και τον Ταμία του συλλόγου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα