Εθνική Γυναικών Κύπρου, Μπάσκετ: Αρχίζουν αύριο οι επίσημες υποχρεώσεις

Newsroom
ethniki_gunaikwn_kuproy
Αύριο ξεκινούν οι αγώνες της Εθνικής Γυναικών Κύπρου για τον 1ο όμιλο για τη διοργάνωση FIBA European Championship for small countries

Η μεγάλη στιγμή ζυγώνει για την Εθνική Γυναικών.

Αύριο ξεκινούν οι αγώνες της για τον 1ο όμιλο για τη διοργάνωση FIBA European Championship for small countries και ο πρώτος αντίπαλος που θα αντιμετωπίσουν οι διεθνείς μας παίκτριες, θα είναι το Εθνικό συγκρότημα της Γεωργίας.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 14:00 (ώρα Κύπρου).

Στις 26 τρέχοντος, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια χώρα του Κοσσόβου (έναρξη στις 21:30) και στις 27, θα αναμετρηθεί με την Εθνική Μάλτας (έναρξη στις 19:00).

Ανάλογα της θέσης όπου θα τερματίσει η Εθνική μας, θα διαμορφωθεί και το πρόγραμμα για τις θέσεις κατάταξης, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 29 και 30 τρέχοντος.

Οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο You tube και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αναμετρήσεις για τον 1ο όμιλο, στους ακόλουθους συνδέσμους:

25/06 (14:00): Κύπρος – Γεωργία

https://www.youtube.com/live/KcO8Vyim2Xc

26/06 (21:30): Κόσσοβο – Κύπρος

https://www.youtube.com/live/KcO8Vyim2Xc

27/06 (19:00): Κύπρος – Μάλτα

https://www.youtube.com/live/jcv4P8qc5YU?si=MGG90klVJ8COmgfM

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα