Μαρκ Γκασόλ: Θα τιμηθεί στο φιλικό της Ισπανίας με την Ιταλία

Μαρκ Γκασόλ: Θα τιμηθεί στο φιλικό της Ισπανίας με την Ιταλία

Μαρκ Γκασόλ

bet365

Ο Μαρκ Γκασόλ θα αποτελέσει το τιμώμενο του φιλικού της Ισπανίας απέναντι στην Ιταλία, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να μην έχει στη διάθεσή του τον Λορέντζο Μπράουν.

Η προετοιμασία των ομάδων για τα Προολυμπιακά τουρνουά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Και το φιλικό της Ισπανίας με την Ιταλία στη Μαδρίτη, ξεχωρίζει το βράδυ της Τρίτης (25/6 - 20:00).

Με το φιλικό αυτό να έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού θα γίνει για να τιμηθεί ο Μαρκ Γκασόλ. Ο Ισπανός σέντερ έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία με την Εθνική του ομάδα, προτού αποχαιρετήσει οριστικά το μπάσκετ και η Ομοσπονδία θα τον τιμήσει, στο περιθώριο του φιλικού με την Ιταλία, για όσα έκανε στο παρκέ.

Ο Μαρκ Γκασόλ ήταν παρών στα δύο χρυσά μετάλλια των Ισπανών στα παγκόσμια πρωταθλήματα του 2006 και του 2019, όπως επίσης και στα δύο χρυσά του EuroBasket ο 2009 και το 2011, έχοντας φυσικά και δύο ασημένια Ολυμπιακά Μετάλλια το 2008 και το 2012.

Περιμένουν τον Λορέντζο Μπράουν οι Ισπανοί

Από το προσεχές φιλικό, η μοναδική απουσία για τον Σέρτζιο Σκαριόλο είναι αυτήν του Λορέντζο Μπράουν. Ο οποίος φυσικά είχε δικαιολογημένη άδεια, αφού έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6) στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις με τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα