Ζανγκ Ζιγιού: Τελικά δεν είναι 2.31μ., είναι μόνο 2.20μ. στα 17 της!

Ζανγκ Ζιγιού: Τελικά δεν είναι 2.31μ., είναι μόνο 2.20μ. στα 17 της!

Newsroom
Ζανγκ Ζιγιου

bet365

Τα 220 εκατοστά της Ζανγκ Ζιγιού έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα του Asia Cup U18, με τη 17χρονη Κινέζα να κάνει ό,τι θέλει στο παρκέ απέναντι στην Ινδονησία.

Η Κίνα συνέτριψε την Ινδονησία με 109-50, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Asia Cup U18, αλλά τα βλέμματα όπως ήταν λογικό έπεσαν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Στην Ζανγκ Ζιγιού, που ξεχωρίζει φυσικά λόγω του ύψους της.

Η 17χρονη σέντερ, μπορεί να αγωνίζεται με κορίτσια μεγαλύτερα από εκείνη, αλλά το ύψος της δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Ούσα 2.20μ., και όχι 2.31μ. όπως είχε γίνει γνωστό, η Ζανγκ Ζιγιού διέλυσε όποια αντίπαλο στάθηκε μπροστά της, αφού καμία δεν μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια.

Απέναντι στην Ινδονησία σκόραρε 19 πόντους με 9/9 δίποντα, 1/2 βολές, μαζεύοντας παράλληλα 7 ριμπάουντ, δίνοντας 2 τελικές πάσες και έχοντας ισάριθμα κλεψίματα αλλά και 3 μπλοκ σε διάστημα 13 λεπτών που βρέθηκε στο παρκέ!

Η Ζανγκ Ζιγιού σε δράση

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα