Ελλάδα - Μαυροβούνιο: Απομένουν λιγότερα από 3.000 εισιτήρια για το ΣΕΦ

Ελλάδα - Μαυροβούνιο: Απομένουν λιγότερα από 3.000 εισιτήρια για το ΣΕΦ

Newsroom
ΣΕΦ

bet365

Λιγότερα από 3.000 εισιτήρια απομένουν για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο το Μαυροβούνιο στο ΣΕΦ.

Όπως έκανε γνωστό η ΕΟΚ, τα εισιτήρια τα οποία απομένουν για το πρώτο ματς της Ελλάδας στο φετινό τουρνουά Ακρόπολις κόντρα στο Μαυροβούνιο είναι λιγότερα από 3.000 στο σύνολο, με τη διάθεσή τους να συνεχίζεται κανονικά ενόψει του αποψινού, Τρίτη (25/6, 20:00), αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ για τα εισιτήρια

Το Τουρνουά Acropolis Aegean αρχίζει απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το φίλαθλο κοινό για μία ακόμη φορά έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών. Για την αποψινή πρώτη αναμέτρηση του τουρνουά απέναντι στο Μαυροβούνιο (20:00, ΕΡΤ2) έχουν απομείνει λιγότερα από 3.000 εισιτήρια.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε διαδικτυακά και να κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στην Εθνική Ομάδα με ένα «κλικ» ΕΔΩ από την άνεση του σπιτιού σας. Παράλληλα, εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 10.00 ως το ημίχρονο, από όπου μπορείτε να βρείτε εισιτήρια και για την Α’ Φάση του Προολυμπιακού Τουρνουά σε προνομιακές τιμές.

Οι θύρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα ανοίξουν δύο ώρες πριν το τζάμπολ (18:00) και το κοινό παρακαλείται να προσέλθει εγκαίρως για να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο στο γήπεδο. Σημειώνεται πως η είσοδος για τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια στα οποία αναγράφεται η θύρα Courts θα γίνεται από την είσοδο «Ωμέγα Θαλάσσης», ενώ η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων στα οποία αναγράφεται η Θύρα 3 (VIP) θα γίνεται αποκλειστικά από την Θύρα 3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα