Ελλάδα - Μαυροβούνιο: Με Παπανικολάου, Κώστα Αντετοκούνμπο αλλά χωρίς Γιάννη η Εθνική

Ελλάδα - Μαυροβούνιο: Με Παπανικολάου, Κώστα Αντετοκούνμπο αλλά χωρίς Γιάννη η Εθνική

Παπανικολάου

bet365

Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Αντετοκούνμπο κάνουν πρεμιέρα στο φετινό «Ακρόπολις», για το φιλικό της Ελλάδας με το Μαυροβούνιο. Εκτός 12άδας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Βασίλης Σπανούλης κατέληξε στους 12 που θα παρατάξει στο φιλικό της Εθνικής με το Μαυροβούνιο (20:00, live στο Gazzetta). Ο Κώστας Παπανικολάου μπαίνει για πρώτη φορά στη 12άδα της Εθνικής, μετά το φιλικό με την Πολωνία όπου και απουσίασε.

Στη 12άδα η Ελλάδα έχει και Αντετοκούνμπο, αλλά όχι τον Γιάννη. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μπαίνει και αυτός για πρώτη φορά στη 12άδα, εν αναμονή του Γιάννη που πιθανότατα θα παίξει με τις Μπαχάμες την Πέμπτη.

Οι 12 της Εθνικής για το φιλικό με το Μαυροβούνιο: Γουόκαπ, Λαρεντζάκης, Μωραΐτης, Τολιόπουλος, Καλάθης, Καλαϊτζάκης, Παπαγιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Παπανικολάου, Κ.Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Μαντζούκας.

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα