Video, Αντετοκούνμπο: Ο απολογισμός του Giannis στο πρώτο του παιχνίδι μετά από 78 μέρες

Video, Αντετοκούνμπο: Ο απολογισμός του Giannis στο πρώτο του παιχνίδι μετά από 78 μέρες

Γιάννης Αντετοκούνμπο

bet365

Σε σκάρτα 15 λεπτά απέναντι στις Μπαχάμες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του και να γεμίσει τη στατιστική του, παίζοντας για πρώτη φορά μετά από 78 μέρες.

Μετά από 78 ημέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την επανεμφάνισή του στο παρκέ, βοηθώντας την Ελλάδα να επικρατήσει με 102-75 κόντρα στις Μπαχάμες, στο τελευταίο φιλικό πριν το Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο Αντετοκούνμπο, όπως αναμενόταν, δε χρησιμοποιήθηκε για περισσότερα από 15 λεπτά. Για την ακρίβεια έκλεισε με 14'48'' στο παρκέ, μετρώντας 14 πόντους με 5/6 δίποντα, 4/6 βολές, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Ο Greek Freak έπαιξε περισσότερα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, με το παιχνίδι να ξεφεύγει άλλωστε και τον Σπανούλη να τον διατηρεί στον πάγκο, μη ρισκάροντας περισσότερο μετά την απραξία του.

Σε αυτά τα σχεδόν 15 λεπτά, ο Αντετοκούνμπο πρόλαβε να μοιράσει θέαμα στην επίθεση, καρφώνοντας αρκετές μπάλες στο καλάθι των αντιπάλων του.

Τα στατιστικά του Γιάννη Αντετοκούνμπο

  • Λεπτά: 14'48''
  • Πόντοι: 14 (5/6 2π., 4/6 βολές)
  • Ριμπάουντ: 5 (4+1)
  • Ασίστ: 1
  • Κλέψιμο: 1
  • Λάθη: 1
@Photo credits: eurokinissi, ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα