Παίζοντας μπάσκετ με τον Ντομινίκ Γουίλκινς στο NBA Basketball School

Παίζοντας μπάσκετ με τον Ντομινίκ Γουίλκινς στο NBA Basketball School

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς.

bet365

To Gazzetta βρέθηκε στην Costa Navarino και συνάντησε τον θρυλικό Ντομινίκ Γουίλκινς, ο οποίος αποτέλεσε την ατραξιόν του NBA Basketball School.

Μία μπάλα στα χέρια. Όχι κάποια κοινά χέρια. Αλλά εκείνα που κάποτε τόλμησαν να προκαλέσουν τον Μάικλ Τζόρνταν. Και να τον υποχρεώσουν να... γεννήσει το Air Jordan για να πάρει μία νίκη.

Η μπάλα στα χέρια του Ντομινίκ Γουίλκινς.

Σε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ, στο μέρος που ίσως δεν το περίμενε κανείς.

Ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου έχει παντού το λογότυπο του ΝΒΑ, με τον πρόσφατα χαμένο Τζέρι Γουέστ και έναν τίτλο που θα έκανε επίσης μία

εμβληματική μορφή του ΝΒΑ που έχει «φύγει», τον κομισάριο Ντέιβιντ Στερν, να αισθάνεται περήφανος, επειδή πια το ΝΒΑ δεν γνωρίζει σύνορα.

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς, ένας θρύλος του ΝΒΑ, στη Μεσσηνία, στην Costa Navarino για το NBA Basketball School που διεξάγεται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του θερέτρου! Σε μία αποκλειστική εμφάνιση από τις 23 μέχρι τις 26 Ιουνίου.

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς υπογράφει αυτόγραφα.
Ο Ντομινίκ Γουίλκινς υπογράφει αυτόγραφα.

Στο άκουσμα της παρουσίας του Ντομινίκ Γουίλκινς, προκειμένου να αναλάβει το ρόλο του προπονητή στο NBA Basketball School, δεκάδες παιδιά ήταν εκεί.

Εκεί δεν μετράνε μόνο τα ηλικιακά χρόνια, αλλά και αυτά της ψυχής.

Τα... μεγαλύτερα παιδιά, που είχα αντικρίσει τον Γουίλκινς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, το μακρινό 1996, δεν ήθελαν να χάσουν την ευκαιρία να του μιλήσουν, να του σφίξουν το χέρι, να του πάρουν ένα αυτόγραφο, να βγουν μαζί του μία πολυπόθητη φωτογραφία.

Και ο Human Highlight Film δεν αρνήθηκε σε κανέναν.

Κάποιοι αποχωρούσαν με την υπογραφή σε μία μπλούζα. Συνήθως πράσινη. Σε ένα κομμάτι χαρτί. Ακόμη και σε ένα (χρησιμοποιημένο) παπούτσι! Όλοι τους ήταν με το ίδιο χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπο.

Το ίδιο και ο Ντομινίκ. Πάντα είναι όμορφο να λαμβάνεις αγάπη, ακόμη και αν έχουν μεσολαβήσει 28 ολάκερα χρόνια.Και ένας από τους 75 κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ απέδειξε ότι μπορεί να είναι προσιτός και εξαιρετικά cool.

Τι είναι το NBA Basketball School

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το NBA Basketball School επιστρέφει στη Costa Navarino. Από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει επίδοξους παίκτες μπάσκετ όλων των ηλικιών με ένα δυναμικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, για την περίοδο 30 Ιουνίου έως 17 Αυγούστου, οι συμμετέχοντες στο ΝΒΑ Basketball School θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον πρώην παίκτη του NBA και No1 στα ΝΒΑ draft, Michael Bradley, ο οποίος θα διευθύνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Οι νεαροί παίκτες του ΝΒΑ Basketball School ηλικίας 6-18 ετών θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα 3 έως 7 ημερών, ενώ οι ενήλικες θα απολαμβάνουν καθημερινές απογευματινές ωριαίες προπονήσεις. Με την εγγραφή στο πρόγραμμα, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα NBA T-shirt, ενώ όσοι παρακολουθήσουν το πλήρες πρόγραμμα (6 ή 7 ημέρες) θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από το NBA Basketball School και ένα δώρο από το NBA.

Το NBA Basketball School!
Το NBA Basketball School!

Το NBA Basketball School στην Costa Navarino ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2023 και αποτελεί την πρώτη συνεργασία του NBA με έναν τουριστικό προορισμό στην Ευρώπη. Το NBA Basketball School είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του τμήματος International Basketball Operations του NBA, με ενεργούς αλλά και με πρώην προπονητές του NBA, με παίκτες, καθώς και με ειδικούς στην ανάπτυξη παικτών.

Tο πρόγραμμα του NBA Basketball School απευθύνεται σε παιδιά, καθώς και σε ενήλικες έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει νέους παίκτες στο άθλημα και παράλληλα, για να παρουσιάζει σε γονείς, προπονητές και οργανισμούς τις δυνατότητες των παικτών.

Η Costa Navarino θέλει να γιορτάσει τη φετινή Ολυμπιακή χρονιά και με στόχο την προώθηση του αθλητισμού στις νεαρές ηλικίες, δημιουργήσε για το καλοκαίρι ένα sports camp για παιδιά και νέους ηλικίας 6-15 ετών.
Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στον προορισμό, οι νέοι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν στο 5θήμερο camp και να δοκιμάσουν 10 διαφορετικά αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από τις 15 Ιουλίου έως τις 16 Αυγούστου, όσοι συμμετέχουν στο sports camp και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών, θα έρθουν σε επαφή με αθλήματα όπως γκολφ, μπάσκετ, τένις, ενόργανη & ρυθμική γυμναστική, τοξοβολία, ποδόσφαιρο, αναρρίχηση, beach volleyball, κολύμβηση και υδατοσφαίριση (water polo) και θα ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους. Περισσότερες πληροφορίες για τα sports camps, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Υπάρχει πληθώρα επιλογών σε αθλητικές, υπαίθριες και θαλάσσιες δραστηριότητες μπορούν να απολαύσουν και οι ενήλικες, όπως γκολφ στα τέσσερα διεθνώς αναγνωρισμένα γήπεδα 18 οπών, μπάσκετ στο NBA Basketball School, τένις, padel και pickleball στο Mouratoglou Tennis Center, καγιάκ, SUP, surfing και windsurfing στο Watersports Center by Moraitis.

Επίσης μπορούν να έρθουν σε επαφή με το snorkeling, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα στο Navarino Sea, καθώς και με την πεζοπορία, αναρρίχηση και ποδηλασία, ανακαλύπτοντας τη μεσσηνιακή φύση με το Navarino Outdoors.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα