Πρίντεζης στο Gazzetta: «Εύχομαι στον Σάσα να πάρει την απόφαση που θα τον κάνει χαρούμενο»! (vid)

Πρίντεζης στο Gazzetta: «Εύχομαι στον Σάσα να πάρει την απόφαση που θα τον κάνει χαρούμενο»! (vid)

Ο Πρίντεζης νοστάλγησε τα πλέι οφ

bet365

Το μέλλον του Σάσα Βεζένκοβ μετά την ανταλλαγή του στους Ράπτορς παραμένει στο προσκήνιο και ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στo Gazzetta για τον άλλοτε συμπαίκτη του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ: Γιάννης Σταυρουλάκης

Ο Σάσα Βεζένκοβ βρέθηκε στο Τορόντο στο πλαίσιο της ανταλλαγής που τον έστειλε στους Ράπτορς και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με το πού θα τον βρει η επόμενη σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο Gazzetta για τον Βούλγαρο φόργουορντ, εξηγώντας ότι το ζητούμενο είναι να πάρει την απόφαση που θα τον κάνει πιο χαρούμενο: «Θα σου απαντήσω με όλη μου την ειλικρίνεια. Εύχομαι στον Σάσα να πάρει την απόφαση που πιστεύει αυτός ότι θα τον κάνει πιο πολύ χαρούμενο και με βάση το δικό του ένστικτο. Εγώ έτσι έκανα σε όλη μου τη ζωή εκτός από μια φορά και νομίζω πως αυτή είναι η πιο καλή συμβουλή που μπορείς να δώσεις σε έναν αθλητή.

Ο περίγυρός σου, οι φίλοι σου, ακόμα και οι γονείς σου οι ίδιοι ενώ μπορεί να θέλουν το καλό σου, μπορεί όμως να σου πουν πράγματα που να μην αποδειχτούν σωστά. Επειδή ο Σάσα είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, ένα πολύ καλό παιδί και δουλευταράς, του εύχομαι να πάρει την καλύτερη απόφαση και ό,τι πιστεύει ότι είναι καλύτερο για αυτόν…

Είναι το τι γεμίζει τον καθένα πιο πολύ. Το συναίσθημα πάντα χωράει και δεν θα αλλάξει ποτέ. Είναι το τι τον κάνει χαρούμενο, τι τον κάνει ευτυχισμένο, πώς ζυγίζεις τα πράγματα στη ζωή σου».

Όσον αφορά το Stoiximan AegeanBall Festival στη Σύρο, είπε: «Δεν είναι προσωπικό στοίχημα, είναι πολύ απλά, ξέχωρα από τα δυο ματς που είναι τηλεοπτικά, έρχονται παιδιά που δεν έχουν ενδεχομένως την ευκαιρία στην επαρχία να παίξουν αγώνες, είτε λόγω των δρομολογίων των πλοίων, είτε επειδή η Σύρος δεν έχει ακόμα κλειστό αυτή τη στιγμή. Όλα αυτά τα παιδιά θέλουν να εκτονωθούν, να παίξουν, γίνεται πολύ καλή δουλειά. Φέτος είχαμε ρεκόρ συμμετοχών, 155 ομάδες, είναι τεράστιο νούμερο»!

Τον Σεπτέμβριο ο Ολυμπιακός θα αποσύρει τη φανέλα του Πρίντεζη, με τον ίδιο να εξηγεί: «Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Επειδή με ξέρω, θα είναι πολύ δύσκολη μέρα! Όντως νιώθω τυχερός που θα το ζήσω και ευλογημένος αλλά είναι πολύ δύσκολη μέρα! Όσο το σκέφτομαι συγκινούμαι»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα