Λυμπερόπουλος στο Gazzetta: «Τρομερό το έβδομο στο Βερολίνο, έδωσε πολλή χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»!

Λυμπερόπουλος στο Gazzetta: «Τρομερό το έβδομο στο Βερολίνο, έδωσε πολλή χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»!

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος χαμογελαστός

bet365

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε στη Σύρο για το Stoiximan AegeanBall Festival, μιλώντας στο Gazzetta για τη σχέση του με το μπάσκετ και το ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ολοκλήρωσε την καριέρα του με 228 γκολ σε 586 συμμετοχές και αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Σύρο ως προσκεκλημένος του Γιώργου Πρίντεζη για το Stoiximan AegeanBall Festival, ξεδιπλώνοντας το… ταλέντο του στο γήπεδο που στήθηκε μπροστά από το Δημαρχείο της Ερμούπολης.

Στα 48 του χρόνια, ο βετεράνος επιθετικός άλλαξε… άθλημα και μίλησε στο Gazzetta για τη σχέση του με το μπάσκετ, την Ευρωλίγκα και την επιτυχία του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο.

«Μου αρέσει σαν άθλημα, το παρακολουθώ, ανέκαθεν έβλεπα. Χάρηκα για τις ελληνικές ομάδες φέτος, περισσότερο για τον Παναθηναϊκό! Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται συγκρίσεις με τις δικές μας επιτυχίες στο ποδόσφαιρο, με κάποια μεγάλη νίκη ή πορεία στο Champions League. Αυτό που έγινε στο Βερολίνο ήταν τρομερό, ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία που έδωσε πολλή χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού και εύχομαι πραγματικά από την καρδιά μου να το πετύχει ξανά τα επόμενα χρόνια» εξήγησε ο Λυμπερόπουλος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα