Η χιουμοριστική φωτογραφία Αταμάν με Λεσόρ: «Απόψε οι γροθιές θα είναι... αντίπαλες»

Newsroom
Εργκίν Αταμάν

bet365

Με μία χιουμοριστική φωτογραφία μαζί με τον Ματίας Λεσόρ, ο Εργκίν Αταμάν ύψωσε ξανά τις γροθιές του όπως έκανε στις μεγάλες στιγμές του Παναθηναϊκού για τη χρονιά που πέρασε.

Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ θα τεθούν αντιμέτωποι απόψε το βράδυ. Η Γαλλία αντιμετωπίζει την Τουρκία (22:00) σε φιλική αναμέτρηση και οι δυο τους θα βρίσκονται μετά από καιρό σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Ωστόσο ο Αταμάν, που πριν λίγες ημέρες άνοιξε τον νέο του λογαριασμό στο Instagram, φρόντισε να φωτογραφηθεί μαζί με τον Λεσόρ. Μάλιστα με τη χαρακτηριστική κίνηση που καθιέρωσε ο Τούρκος προπονητής, στην ξέφρενη πορεία του Παναθηναϊκού ως την κατάκτηση της EuroLeague, δείχνοντας τις γροθιές του.

Κίνηση που ο Λεσόρ... αντέγραψε και φροντίζει να την κάνει σε κάθε πανηγυρισμό του. «Τα είπαμε πριν από το αποψινό φιλικό. Οι γροθιές θα είναι αντίπαλες σήμερα» ήταν το μήνυμα του Αταμάν για να συνοδεύσει τη φωτογραφία, με τους δύο να ποζάρουν χαμογελαστοί.

Η φωτογραφία Λεσόρ με Αταμάν

1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα