Πρίντεζης, A Moment To Remember: Έχουν φύγει 6.000 εισιτήρια για τη βραδιά στο ΣΕΦ

Πρίντεζης, A Moment To Remember: Έχουν φύγει 6.000 εισιτήρια για τη βραδιά στο ΣΕΦ

Newsroom
Ο Γιώργος Πρίντεζης

bet365

Με γοργούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια για την εκδήλωση «A Moment To Remember» προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη στο ΣΕΦ, στις 6 Σεπτεμβρίου.

Στις 6 Σεπτεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η φανέλα με το νούμερο 15 που φορούσε ο Γιώργος Πρίντεζης θα αποσυρθεί και θα πάρει τη θέση της δίπλα σε αυτή του Βασίλη Σπανούλη (νούμερο 7).

Η διάθεση των ελεύθερων εισιτηρίων για τη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη άρχισε τη Δευτέρα και ήδη το συνολικό νούμερο των πωλήσεων έχει φτάσει τα 6.000, κάτι λιγότερο δηλαδή τα μισά της συνολικής χωρητικότητας του φαληρικού γηπέδου.

Πριν από μερικές ημέρες είχε αρχίσει η πώληση μόνο σε όσους ήταν κάτοχοι διαρκείας, ωστόσο πλέον μπορεί να αποκτήσει οποιοσδήποτε θέλει να βρεθεί στο ΣΕΦ και να παρακολουθήσει από κοντά την εκδήλωση «A Moment To Remember» (6/9, 21:15)

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα