ΕΟΚ: Ο Λιόλιος θα εισηγηθεί εκλογές στην Ομοσπονδία στις 15 Σεπτεμβρίου

.

bet365

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα συνεδριάσει την Πέμπτη 11/7 και το βασικό θέμα της ημερησίας διάταξης θα είναι η εισήγηση του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου και της εκτελεστικής επιτροπής σχετικά με τον ορισμό της 15ης Σεπτεμβρίου ως ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.

Η εισήγηση του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου και της εκτελεστικής επιτροπής για ορισμό της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου ως ημέρας διεξαγωγής των εκλογών της Ομοσπονδίας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι το βασικό θέμα της αυριανής (11/7) ημερήσιας διάταξης.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΟΚ πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους ωστόσο η νυν Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θέλει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της σεζόν 2024/25.

Οι προηγούμενες εκλογές της ΕΟΚ πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021, με τον Βαγγέλη Λιόλιο να παίρνει στα χέρια του τα ηνία του ελληνικού μπάσκετ μετά από μια μαραθώνιοα προεκλογική περίοδο, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα