Σάσα Βεζένκοβ: Στο Advanced Summer Training του Κεραυνού Στροβόλου (vid)

Σάσα Βεζένκοβ: Στο Advanced Summer Training του Κεραυνού Στροβόλου (vid)

Newsroom
Σάσα Βεζένκοβ: Στο Advanced Summer Training του Κεραυνού Στροβόλου (vid)
Το «παρών» στην τελευταία ημέρα του Advanced Summer Training του Κεραυνού Στροβόλου έδωσε ο Σάσα Βεζένκοβ, «μοιράζοντας» συμβουλές και χαμόγελα στους μικρούς αθλητές.

Την ώρα που όλη η μπασκετική Ευρώπη ασχολείται με το μέλλον του και την πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ο Σάσα Βεζένκοβ «γεμίζει μπαταρίες» στην Κύπρο.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ μάλιστα έκανε... έκπληξη στους μικρούς καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού Στροβόλου, δίνοντας το «παρών» στην τελευταία ημέρα του Advanced Summer Training. Ο Σάσα μοίρασε χαμόγελα και συμβουλές στους νεαρούς αθλητές που... έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Η ανακοίνωση του Κεραυνού:

Η τελευταία μέρα του Keravnos Advanced Summer Training επεφύλασσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές μας.

Μας επισκέφθηκε ο γνωστός και αγαπητός σε όλους Αλέξανδρος Βεζενκοφ!!!

Ο Αλέξανδρος, εκτός από NBAer, MVP της περσινής EuroLeague και ένας από τους κορυφαίους ευρωπαίους καλαθοσφαιριστές, παραμένει ένα πολύ ταπεινό παιδί, με εξαιρετικό ήθος και χαρακτήρα!

Ο Αλέξανδρος συνομίλησε με τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές, τους συμβούλεψε, υπόγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους!

Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε πολύ, μεγάλη μας τιμή!!

Το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα