Γαλλία - Σερβία 67-79: Πρόβα Ολυμπιακών Αγώνων με σούπερ Γιόκιτς, θετική παρουσία ο Λεσόρ

Νίκολα Γιόκιτς

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς οδήγησε με εμφατικό τρόπο σε νίκη (67-79) τη Σερβία επί της Γαλλίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τι έκαναν οι Λεσόρ, Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ.

Η Σερβία πήρε φιλική νίκη απέναντι στη Γαλλία, σε μία αναμέτρηση προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, με το τελικό 67-79 να έρχεται πιο εύκολα από ό,τι δείχνει.

Οι Σέρβοι κυριάρχησαν από το δεύτερο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και έπειτα, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν στο παρκέ το βάθος των ρόστερ τους αλλά τον Νίκολα Γιόκιτς να αποδεικνύει για άλλη μια φορά την κλάση του.

Ο σταρ των Νάγκετς έκλεισε την αναμέτρηση με απολογισμό 20 πόντων (7/11 2π., 1/2 3π.), 12 ριμπάουντ και 1 ασίστ, οδηγώντας τα ψηλά σχήματα της ομάδας του. Δεύτερος σκόρερ για τους Σέρβους ο Μπογκντάνοβιτς που πέτυχε 15, έχοντας 4/5 2π. και 1/4 3π.

Από την πλευρά των Γάλλων, ο Γουεμπανιάμα προσέφερε αρκετά highlights αλλά οι 14 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί για να οδηγήσουν τους «τρικολόρ» στη νίκη. Ακολούθησε ο Γιαμπουσέλε με 12 πόντους, ενώ ο Φουρνιέ πέτυχε 8.

Τι έκαναν οι Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ, Λεσόρ

Από ελληνικής πλευράς το παιχνίδι είχε αρκετό ενδιαφέρον. Οι δύο Σέρβοι του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν κανονικά. Ο Μιλουτίνοφ μπήκε στο ματς ως παρτενέρ του Γιόκιτς και έκλεισε με 2 πόντους (2/4 βολές), 1 ριμπάουντ, ενώ ο Πετρούσεφ που αγωνίστηκε κυρίως ως «4» έκλεισε με 6 πόντους έχοντας 2/2 3π., 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Όσον αφορά τον Ματίας Λεσόρ, ο σέντερ του Παναθηναϊκού σε 14'23'' που βρέθηκε στο παρκέ είχε θετική παρουσία, με 8 πόντους (2/4 2π., 4/8 βολές) και 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 μπλοκ.

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 32-45, 52-60, 67-79

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα