Αυστραλία - Πουέρτο Ρίκο 90-75: Ολοένα και ανεβάζουν στροφές

Γιώργος Κούβαρης
Γκίντεϊ

bet365

Η Αυστραλία, προσεχής αντίπαλος της Εθνικής μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Πουέρτο Ρίκο σε φιλικό ματς με σκορ 90-75.

Οι «boomers» φρόντισαν (για άλλη μια φορά) να υπενθυμίσουν ότι θα αποτελέσουν έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όχι μόνο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά και για όλες τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.

Δυσκόλεψαν την Team USA, κέρδισαν την Σερβία ενώ απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο (σ.σ. το οποίο δυσκόλεψε πολύ την Εθνική μας στην Θεσσαλονίκη) έκαναν έναν... υγιεινό περίπατο! Άλλωστε το τελικό σκορ «μιλάει» από μόνο του για τα όσα συνέβησαν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι Αυστραλοί (που είδαν τον Έξουμ να τραυματίζεται στα τέλη της 1ης περιόδου) είχαν το πάνω χέρι από την αρχή έως το τέλος πραγματοποιώντας συνολικά μια καλή εμφάνιση. Καλύτερος ήταν ο Τζος Γκίντεϊ, ο οποίος είχε 19 πόντους (4/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 5/6 βολές), 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησαν οι Πάτι Μιλς (15π., 5/9τρ.), Τζοκ Λαντέιλ (12π., 6ριμπ.), Τζο Ινγκλες (11π.) και Τζος Γκριν (10π.)

Για λογαριασμό του Πουέρτο Ρίκο πρώτος σκόρερ ήταν ο Ρομέρο με 17 πόντους, ενώ αντίθετα έμεινε στα «ρηχά» ο Αλβαράδο ο οποίος ήταν άποντος με 0/5 εντός παιδιάς.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 46-31, 72-56, 90-75

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα