EuroBasket U20, Γαλλία - Ελλάδα: «Μάχη» για την πρόκριση στον τελικό (vid)

Ζούγρης στην Ελλάδα U20

bet365

Για μία ακόμη φορά κατά τη διάρκεια του τουρνουά, η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Γαλλία, αυτή τη φορά όμως με... φόντο τον τελικό.

Το EuroBasket U20 βρίσκεται πλέον λίγες ώρες μακριά από τον μεγάλο τελικό, με σημερινούς ημιτελικούς (Σάββατο 20/7) να κρίνουν τις δύο χώρες οι οποίες θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση.

Η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Γαλλία, σε ένα είδος άτυπης ρεβάνς μετά και το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων, όπου η Εθνική είχε ηττηθεί με 68-62. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ 1.

Η «γαλανόλευκη» προέρχεται από τη νίκη επί της Λιθουανίας με 87-82 ενώ στον γύρο των 16 είχε επικρατήσει του Ισραήλ με 68-65. Από την άλλη πλευρά, οι «τρικολόρ» στον προημιτελικό είχαν δύσκολο έργο κόντρα στην Ισπανία (74-72) ενώ στο πρώτο ματς μετά τους ομίλους είχε επιβληθεί άνετα με 103-78 της Γερμανίας.

Ο άλλος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 ανάμεσα στο Βέλγιο και τη Σλοβενία.

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα