EuroBasket U20, Ελλάδα: Αμφίβολος ο Νίκος Πλώτας για τον μικρό τελικό

Nikos_Plotas_fiba

bet365

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας U20 τραυματίστηκε στον ημιτελικό με τη Γαλλία και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη στο ματς της 3ης θέσης.

Η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά του EuroBasket U20, ωστόσο «φρένο» στα όνειρα για την πρώτη θέση έβαλε η Γαλλία, επικρατώντας με 69-57. Με αυτόν τον τρόπο οι «τρικολόρ» έστειλαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον μικρό τελικό.

Εκεί η «Γαλανόλευκη» θα διεκδικήσει την 3η θέση της κατάταξης, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, η συμμετοχή του αρχηγού Νίκου Πλώτα είναι εξαιρετικά αμφίβολη καθώς ο ίδιος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου παιχνιδιού και υπέστη κάκωση στον δικέφαλο μηριαίο.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, ο 20χρονος γκαρντ του Προμηθέα Πατρών μετρούσε κατά μέσο όρο από 9,8 πόντους με 1,7 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ σε 25,5 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα