EuroBasket U20, Ελλάδα: Με αντίπαλο το Βέλγιο για την τρίτη θέση

Καπετανίδης στην Εθνική U20

bet365

Η Εθνική Ελλάδος U20 θα αντιμετωπίσει εκείνη του Βελγίου με φόντο την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κατάταξη του EuroBasket.

Η Ελλάδα κατάφερε να φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά του EuroBasket U20 όπου και ηττήθηκε από τη Γαλλία, με τους «τρικολόρ» να επικρατούν με 69-57, παρά την προσπάθεια της «γαλανόλευκης» να επιστρέψει από το -30.

Με αυτόν τον τρόπο η Εθνική ομάδα θα βρεθεί στον μικρό τελικό όπου και θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο για την τρίτη θέση της κατάταξης στο τουρνουά. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για απόψε, Κυριακή (21/7), στις 19:00 ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας από το EΡΤ 1 και το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube (live TV στο Gazzetta).

Ο αρχηγός της Ελλάδας, Νίκος Πλώτας, υπέστη κάκωση στον δικέφαλο μηριαίο κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου αγώνα και η συμμετοχή του αυτή τη στιγμή κρίνεται αμφίβολη.

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα