Εθνική Νεανίδων: Πέτυχε τον μεγάλο στόχο της ανόδου στο EuroBasket U18 Α' κατηγορίας

Newsroom
Η Εθνική Νεανίδων πέτυχε τον μεγάλο στόχο της ανόδου στο EuroBasket U18 Α' κατηγορίας

bet365

Η Εθνική Νεανίδων επικράτησε της Βουλγαρίας με 51-70 και κατέκτησε την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Β' Κατηγορίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την άνοδο στην Α' Κατηγορία!

Η Εθνική Νεανίδων ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο EuroBasket U18 Β' Κατηγορίας που διεξήχθη στη Ρουμανία, επικρατώντας της Βουλγαρίας με 51-70 στον μικρό τελικό και τερματίζοντας στην τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Έτσι η ελληνική ομάδα πέτυχε τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Α' Κατηγορία μαζί με το Μαυροβούνιο και την Τσεχία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ελλάδα πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 35-30 και στη συνέχεια έχτισε διαφορά ασφαλείας, «κάνοντας» επιμέρους σκορ 19-8 στην τρίτη περίοδο με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 54-38 στο 30', δίχως να απειληθεί ξανά από τη Βουλγαρία.

Η Αριστέα Παρασκευοπούλου έκανε double-double με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ για την ομάδα της Λίας Γκουζίνη ενώ η Βασιλική Χωλοπούλου πρόσθεσε 18 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 11-21, 30-35, 38-54, 51-70.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα