Γιαβτόκας: Υποψήφιος για την προεδρία της λιθουανικής ομοσπονδίας

Γιαβτόκας: Υποψήφιος για την προεδρία της λιθουανικής ομοσπονδίας

Newsroom
.

bet365

Ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας θα διεκδικήσει την προεδρία της ομοσπονδίας μπάσκετ της Λιθουανίας.

Ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας, o οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2006/07 και αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τους «πράσινους» ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ομοσπονδίας μπάσκετ της Λιθουανίας.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος με την υπάρχουσα κατάσταση στο λιθουανικό μπάσκετ. Απουσιάζουν οι ιδέες και η σωστή κατεύθυνση, ενώ τα αποτελέσματα και το σύστημα δεν είναι καλά. Ενώ άλλες χώρες προοδεύουν με γρήγορους ρυθμούς, εμείς έχουμε μείνει στάσιμοι και αυτό θέλουμε να αλλάξουμε», τόνισε ο 44χρονος βετεράνος σέντερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη Ρίτας Βίλνιους, τη Ντιναμό Μόσχας, τη Χίμκι, τη Βαλένθια και τη Ζαλγκίρις.

Την υποψηφιότητα του Γιαβτόκας στηρίζουν σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο του μπάσκετ στη Λιθουανία όπως οι Άρβιντας Σαμπόνις, Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Γιόνας Βαλαντσιούνας, Παούλιους Μοτιεγιούνας, Γιόνας Ματσιούλις, Μάντας Καλνιέτις, Ριμάντας Καουκένας και Ραμούνας Σισκάουσκας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα