Μπαρμπαγιάννης: «Να χαρίσουμε το μετάλλιο στον κόσμο που παλεύει στις φωτιές»

.

bet365

Η Εθνική Παίδων θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό του EuroBasket U16 κόντρα στη Σερβία (17/8, 18:30) και ο διεθνής φόργουορντ Στράτος Μπαρμπαγιάννης αναφέρθηκε στο κίνητρο των Ελλήνων διεθνών.

Η Εθνική Παίδων θα αντιμετωπίσει τη Σερβία το απόγευμα του Σαββάτου (17/8, 18:30) διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket U16 που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης και ο Στράτος Μπαρμπαγιάννης εξήγησε πως η ελληνική ομάδα μπορεί να ανέβει στο βάθρο.

Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος μετράει 4.3 πόντους και τρία ριμπάουντ σε έξι ματς στη διοργάνωση, ανέφερε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: «Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε και να πάρουμε ένα μετάλλιο σ’ αυτή τη διοργάνωση και να το αφιερώσουμε σε όσους παλεύουν τώρα με τις φωτιές στη χώρα μας. Προσπαθήσαμε, παλέψαμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να είμαστε στον τελικό, αλλά έχουμε μία ακόμη ευκαιρία».

Για τον μικρό τελικό που φέρνει το χάλκινο μετάλλιο σημείωσε: «Έχουμε τις δυνατότητες για να το καταφέρουμε, το έχουν δει όλοι αυτό, το γνωρίζουμε κι εμείς, κι όπως μας είπε ο προπονητής μας, πρέπει να δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100% των δυνάμεων μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο τέλος. Κι αυτό θα κάνουμε και τώρα. Ξέρουμε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας αυτό που έρχεται, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε το μετάλλιο».

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα